Minikonsert med Philip Emilio i bakgården torsdag 4. juni kl. 1800

Her kommer en liten gladnyhet for 4.juni:

En av beboerene i Glaenga har nominert oss til å være en av de heldige som får en eksklusiv mini-konsert i bakgården!

Styret har valgt å takke ja til dette som en takk for samarbeid og tålmodighet under koronasituasjonen, spyling av rør og kommende prosjekt med bytte av internettleverandør.

Her er informasjon fra arrangøren:
I samarbeid med Pepsi Max og artisten Philip Emilio har vi gleden av å komme til deres bakgård for å avholde en minikonsert den 4.juni klokken 18.00.

Philip Emilio kom inn i det norske musikkmarkedet med flere imponerende første singler, blant annet hitten «Følsom» med Vinz & Unge Ferrari, samt «skamløs» og «Pelikaner». I 2018 var han en av Norges mest omtalte artister med låten «Nummen». Høsten 2019 slapp Philip Emilio sitt etterlengtede album og har nærmere 150 000 månedlige lyttere på Spotify.

Philip vil fremføre 3 av sine låter og vi håper du har lyst til å høre på denne dagen enten fra din egen balkong eller nede i bakgården. I tillegg til selve konserten ønsker Pepsi selvfølgelig å by på forfriskende Pepsi Max. Dette kommer vi til å levere på døra til alle som er hjemme før konserten starter 🙂 

Det er viktig for oss å overholde regler om smittevern, så Philip vil ikke hilse på noen denne dagen utover å gjennomføre konsert. Han vil heller ikke skrive autografer etc.

Vi ønsker heller ikke at det samler seg for mange på plenen, men holder det til små grupper på maks 20 stykker i bakgården og oppfordrer om at dere som ikke er i familie holder en avstand på minimum 1 meter. Dere som ikke har balkong mot bakgården, kan selvsagt stå på svalgangene under konserten. 

Vi gleder oss og håper så mange som mulig vil få med denne konserten😊

Vel møtt! 

Styret

(Om det er noen spørsmål rundt konserten kan dere kontakte prosjektleder Anette på mail. Send det til anette@novavista.no)