Vær OBS på fremmede i bygget

Styret har fått melding fra en beboer om en ubehagelig opplevelse i morges rundt kl. 0715. Beboer gikk inn i bygget, og da gikk en person inn i bygget etter vedkommende. Han fulgte etter beboer til leiligheten, og bad om å få låne toalettet. Det bor flere i beboers leilighet, og en potensielt farlig situasjon ble avverget. Mannen fjernet seg da det kom flere til fra leiligheten.

Vi minner alle om å IKKE slippe inn folk dere ikke kjenner når dere går inn og ut av bygget. Det å »henge på» en annen inn i bygninger er en kjent metode for uautorisert adgang. En annen metode er å ringe på dørklokka ute, og be om tilgang. Hvis dere ikke kjenner vedkommende, skal dere ikke slippe dem inn.

Skulle dere påtreffe noen som opptrer mistenkelig eller ubehagelig, kan dere enten ringe Securitas´ bomiljøtjeneste (22971070), eller ta kontakt med politiet hvis situasjonen oppleves truende. Styret vil gjerne også ha beskjed på styret@glaenga.no, men det viktigste er å varsle enten vekter eller politi.

Vi ønsker at Glaenga skal være et trygt sted å bo for alle, og håper alle vil bidra til dette gjennom å holde uvedkommende borte.

God sommer!

Styret