Er du interessert i styreverv?

Er du engasjert i hva som skjer i sameiet vårt? Har du lyst til å påvirke hva som skjer i Gladengveien 15? Det er ledige verv i styret og kanskje nettopp du er den vi leter etter! Du trenger ikke ha erfaring fra styrearbeid, det viktigste er å få med beboere som ønsker å bidra til fellesskapet.

Har man god kunnskap innen felt som for eksempel IT, juss, byggteknisk eller lignende så er det en god kompetanse å få inn i styret. Men,  du trenger absolutt ikke ha en spesifikk faglig bakgrunn for å bli en god ressurs. Her er det mange forskjellige arbeidsoppgaver, og disse fordeles etter hvilke muligheter man har til å utføre dem.

Hvis du er interessert eller har spørsmål, send oss en epost på styret@glaenga.no eller legg et brev i styrets postkasse (disse finner du sammen med de andre postkassene i oppgangene A, C og D).

Frist for å melde sin interesse er 12. februar.

Hilsen Styret