Viktig informasjon om låsbytte i Gla’enga

Låshuset AS (snart Nye Låshuset AS) har fått i oppdrag å bytte ut de tradisjonelle systemnøklene til moderne og brukervennlige nøkkelbrikker. Disse skal brukes på inngangsdørene her i Gla’enga.

Eksisterende nøkler skal fremdeles brukes til leilighetene og til boder. Nøkkelbrikkesystemet gjelder bare inngangsdørene og felles bodrom i etasje -02.

Vi vil her informere litt om tidsplanen og om selve nøkkelbrikkesystemet.

Tidsplan:
Utlevering av brikkene vil skje fra styrerommet i etasje -01 i oppgang C den 27.01.2016 og 02.02.2016 mellom kl. 17.00 og kl. 20.00.

De som ikke har mulighet til å hente disse brikkene da vil få tilsendt disse i postoppkrav (fraktkostnad + adm.kostnad på kr. 50,-).

Utleveringen skjer i utgangspunktet kun til seksjonseier – ikke leietaker. Hvis leietaker har med fullmakt fra seksjonseier med kopi av seksjonseier sin legitimasjon og underskrift, så vil dette godtas.

Det vil bli utdelt 5 – fem – nøkkelbrikker til hver leilighet, og det er forskjellig farge på disse.

Alle inngangsdører, inkludert dører mot bakgård og dører i garasje får kortleser i løpet av uke 6. Etter dette vil ikke systemnøkkel fungere i dører med kortleser – så fra da av må dere benytte nøkkelbrikkene.

Det vil også bli montert kortlesere til bodrommene i garasjen. I bodrommet til A- og C-oppgangen er det også sykkelparkering, så dit vil alle beboere ha adgang.

Bodrommet til D-oppgangen har ikke sykkelparkering, så der vil bare de beboere som har bod der få adgang. Dørene inn til den private garasjen vil også være adgangskontrollert. Dette for å forhindre at uvedkommende tar seg inn i garasjen hvis de har kommet seg inn i selve bygget.

Nøkkelbrikkene er laget i hard plast og kan festes på nøkkelknippet. Kortleserne er berøringsfrie, noe som vil si at nøkkelbrikkene skal bare føres inntil kortleseren. Det skal da komme et grønt lys hvis dere har tilgang. Ved rødt lys har man ikke tilgang.

Har du mistet eller har behov for ekstra nøkkelbrikke? Rutiner for å melde fra om mistet brikke, bestilling av nye, og priser på disse vil bli gjort tilgjengelig på http://www.glaenga.no innen kort tid.

Vennlig hilsen styret i Glaenga Eierseksjonssameie, 7.1.16