VEL MØTT TIL VÅRDUGNAD TORSDAG 3. JUNI 2021 KL. 1730-1930

Det er en glede å kunne kalle inn til dugnad i sameiet igjen! Pandemien har gjort det vanskelig å holde dugnader, men torsdag 3. juni kl. 1730 til 1930 blir det igjen fellesdugnad i sameiet.  Smittevern vil bli ivaretatt. 

Samtidig er dette en gyllen mulighet til å rydde i egen bod og leilighet, for vi vil også denne gangen leie bil til å få kjørt bort ting man ikke vil ha lenger. Bilen kommer kl. 1930, så det som skal kastes må være båret ut til området nedenfor søppelbrønnene i A-oppgangen før det. 

Vi vil også merke opp et «gis bort»-område i bakgården der man kan sette fra seg fullt brukbare gjenstander som andre kan få gleden av. Det som ikke har fått nye eiere i løpet av dugnaden blir tilbudt Maritastiftelsen/ Erikshjälpen, eller kastet. 

Servering vil denne gangen måtte begrense seg til litt hyggelig å drikke, på grunn av smittevernskravene.  

Velkommen!

PS. Husk at hvis du har symptomer på Covid-19, skal du ikke komme på dugnaden. Les mer om dette her