Fullt i søppelbrønnene igjen

Restsøppelet som skulle vært hentet på tirsdag, er ikke blitt tømt, og nå begynner brønnene å bli fulle.

Vi oppfordrer beboerne til ikke å legge søppel utenfor brønnene hvis det er fullt, men oppbevare det i leiligheten til brønnene er tømt.

Vi forstår at dette kan være vanskelig, og beklager ulempene det medfører for oss alle.  Men, restsøppel som ligger utenfor brønnene tiltrekker seg fugler og rotter, i tillegg til at det ser udelikat ut.  Vi ønsker ikke å ha det slik som på bildet, som ble tatt
1. september i år.

Renovasjonsetaten har byttet leverandør av hentetjenester, med oppstart denne uken. Vi har sett frem til dette, siden søppeltømmingen har vært svært uregelmessig i sommer.  Vi håper dette bare er innkjøringsproblemer.

Styret har klaget flere ganger de siste dagene, og vil følge opp igjen i morgen tidlig for å få tømt før helgen.

Styret

image